U doet logistiek

Van productadvies tot keuring

Een stuk weg aanleggen? Een parkeerterrein heraanleggen en onderhouden? Een betonnen vloer voor uw loods? Over hoeveel lopende meters of vierkante meters u het ook heeft, wij hebben de oplossing in huis. Tot de wegmarkeringen en de lijnen op uw parkeerplaatsen.

Wij bij Hoogmartens zijn probleemoplossers die voor een totaalaanpak gaan. Wij nemen u alles uit handen. Voor elke vraag schotelen wij een kant-en-klare oplossing voor. Aan een goede prijs. Maar even belangrijker: aan de beste kwaliteit. Die kwaliteit en snelle aanpak garanderen we door met eigen plaatsings- en onderhoudsploegen te werken en te kiezen voor eigen machines.

Met onze 55 jaar ervaring kunnen wij u met verstand van zaken adviseren en begeleiden. U krijgt bij ons één aanspreekpunt die u adviseert en met u in overleg gaat. Die contactpersoon volgt u gehele project op tijdens alle stappen: van calculatie tot de oplevering.

Diensten en oplossingen

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?