Over ons

Allgrounders in infra:
grondig & veelzijdig

In 1963 is Hoogmartens begonnen als aannemingsbedrijf voor het onderhoud van de wegen. Met een duidelijke visie op de toekomst en een verruiming van onze diensten, producten en expertises, zijn wij uitgegroeid tot een allrounder op vlak van infrastructuurwerken. Onze mensen mogen zich vandaag terecht trotse Allgrounders in infra noemen. Alles onder en boven de grond: dat is onze expertise.

De kracht van een succesvol project is steeds vaker de combinatie van verschillende expertises. Wij willen onze klanten dat totaalpakket aanbieden. En hen wegwijs maken in die mogelijkheden. Om vanuit hun specifieke vraag op zoek te gaan naar de best mogelijke oplossing. En ze ten slotte volgens de regels van de kunst uit te voeren.

Een rijke geschiedenis

De voornaamste mijlpalen

Waarom hoogmartens?

Ruim 55 jaar ervaring

Wij zijn een infrabedrijf met meer dan 55 jaar ervaring in projecten op gebied van wegen-, industrie- en waterbouw. Van reconstructies tot aanleg van nieuwe infra. Van klein- en grootschalig asfaltonderhoud tot taludbeschermingen. Dankzij onze ervaring hebben we al die expertises in huis en kunnen we de kwaliteit van uw project hoog houden en de doorlooptijd laag.

Betrouwbaar

Het is onze missie om voor u een betrouwbare totaalpartner te zijn. Een bedrijf waarvan u weet dat ze doen wat ze beloven. En voor wie een woord een woord is.

Veiligheid

We dragen veiligheid hoog in het vaandel. De veiligheid van medeweggebruikers, maar ook de veiligheid van onze eigen mensen. Daarom is elke medewerker bij ons VCA-gecertificeerd en zijn we als bedrijf VCA**-gecertificeerd.

Hoge kwaliteit,
korte doorlooptijd

Wij gaan voor de best mogelijke oplossing. Dat doen we door met eigen plaatsingsploegen te werken, ons machinepark steeds verder uit te bouwen en te investeren in productkennis. Zo bent u steeds zeker van de beste oplossing voor uw specifieke vraag.

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?