Aanleg bedrijfsterrein

Volledige ontzorging bij de aanleg van uw bedrijfsterrein

Al decennialang zijn wij een betrouwbare totaalpartner voor de aanleg van opslagterreinen. Een van onze medewerkers is uw vaste contactpersoon. Hij ontzorgt u volledig, van het advies en ontwerp tot en met de aanleg en oplevering van uw opslagterrein.

Vloeistafdichte terreinen

Wij kunnen verschillende specialistische oplossingen realiseren op uw opslagterrein. Zo kunnen we vloeistofdichte vloeren aanleggen en afwerken conform de milieuwetgeving. Ook kunnen we de certificering en het proces daaromheen verzorgen. Deze vloeren beschermen de bodem tegen schadelijke en bodemvervuilende stoffen. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in betonoplossingen voor opstel-, laad- en losplaatsen die een hoge statische belasting moeten aankunnen. Deze oplossingen kunnen we tevens vloeistofdicht maken.

Meer dan alleen het bedrijfsterrein

Wij zijn thuis in alle infra-disciplines en werken met eigen plaatsingsploegen en machines. Hierdoor kunnen we naast de aanleg van uw opslagterrein ook alle andere gerelateerde werken uitvoeren. Denk daarbij aan de aanleg van de riolering en de toegangswegen, maar ook aan het onderhoud van het opslagterrein.

Aanleg bedrijfsterrein

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?