Onderhoud wegen

Oplossing op maat voor een langere levensduur

De juiste oplossing voor het onderhoud van uw wegen is afhankelijk van verschillende factoren. Niet alleen de huidige staat van uw wegen is belangrijk, maar ook de levensduur die u voor ogen heeft. Om u de juiste oplossing voor uw project aan te bieden brengen wij vooraf een aantal factoren in kaart: de huidige staat van de weg, de ligging, de schraalheid van het asfalt en het schadebeeld. Ook de verkeersintensiteit en de dagelijkse belasting alsook de inventarisatie van het wringend verkeer zijn belangrijke factoren waarmee we rekening dienen te houden. In functie van de situatie van de omwonenden maken we dan samen met u een planning van de werkzaamheden op, teneinde de overlast tot een minimum te beperken.

Oplossing over de materialen heen

Doordat we asfalt, beton en bestrating aanbieden, kijken we over die materialen heen naar wat voor u de oplossing is die voldoet aan uw verwachtingen. Bovendien hebben we met de toepassing van bestrijking een zeer efficiënte onderhoudstechniek in huis die, mits tijdig toegepast, een aanzienlijk voordeel kan opleveren, zowel in financieel opzicht als in het kader van milieubelasting.

Onderhoud wegen

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?