U bent Industrie

Volledige ontzorging van calculatie tot oplevering

Veiligheid is voor u een absolute prioriteit. Dat snappen wij bij Hoogmartens als geen ander. Bij ons zit u dan ook goed: wij werken volgens de VCA** en de ISO-norm en deden over de afgelopen 55 jaar al veel ervaring op in uw specifieke sector. We weten dus wat u van ons verwacht.

Wij ondersteunen u met alle administratie die het project met zich meebrengt. Of dat nu de aanleg is van een stuk weg, een parking of herstellingswerken: wij brengen alle documenten voor u in orde.

We denken met u mee, adviseren en voeren uit. Zowel voor de werken buiten als de aanleg van een betonnen vloer in uw gebouwen. Tot het onderhoud toe.

Met onze 55 jaar ervaring kunnen wij u adviseren en begeleiden met verstand van zaken. U krijgt bij ons één aanspreekpunt die u adviseert en met u in overleg gaat. Die contactpersoon volgt u gehele project op tijdens alle stappen: van calculatie tot de oplevering.

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?