Aanleg parkeerterrein

Van advies en ontwerp tot aanleg en oplevering

Een mooi parkeerterrein is het visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast draagt een goed onderhouden parkeerterrein bij tot de veiligheid van uw medewerkers en bezoekers. Wij zijn een betrouwbare totaalpartner voor de aanleg van uw parkeerterrein. Wij ontzorgen u volledig, van het advies en ontwerp tot en met de aanleg en oplevering van het terrein. Ook het aanbrengen van belijning, plaatsing van parkeerpaaltjes en groenaanleg rondom de parking kan u aan Hoogmartens toevertrouwen.

Elk parkeerterrein is verschillend. Er bestaat dus niet zoiets als een standaardoplossing. Een efficiënt ingericht en onderhoudsvriendelijk parkeerterrein is vaak een combinatie van verschillende deeloplossingen en materialen.

Economische oplossingen

Bij het ontwerp van een parkeerterrein besteden we veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, veiligheid en logische verkeersstromen. Wanneer infiltratie nodig is op het parkeerterrein, gaan we voor de oplossing die economisch gezien het beste is, met behoud van zoveel mogelijk parkeerplaatsen. Vaak opteren we dan voor de aanleg van een buffer of infiltratiesysteem onder het parkeerterrein. Wij kunnen u uitgebreid hierover adviseren. Uiteraard met steeds de meest budgetvriendelijke oplossing voor ogen.

Een parkeerterrein kan zoveel meer zijn dan iets puur functioneel. Met printbeton creëren we een meerwaarde: kies de kleuren en motieven die u wilt, en laat uw bedrijfskleuren of logo terugkeren in uw parkeerterrein.

Trotse uitvoerder, tevreden klanten

Benieuwd naar de veelzijdigheid van onze dienstverlening? Hier ontdekt u alvast enkele uiteenlopende infra-projecten waar we bijzonder trots op zijn.

CONTACT

Heeft u een vraag voor Hoogmartens?