Voorstelling

Hoogmartens uit Opglabbeek is een toonaangevend wegenbouwbedrijf voor het onderhouden en aanleggen van buitenverhardingen. In deze familiale onderneming, opgericht in 1963 en founder van Top-off in 2011, is reeds de derde generatie goed op weg om de wegenbouw activiteiten onder de knie te krijgen en verder te zetten.

Kwaliteit, flexibiliteit, service en innovatie lopen als een rode draad door de waaier van verschillende diciplines, waarbij het verwerken van asfalt en bitumen een vooraanstaande plaats innemen.

Geografisch spreiden de activiteiten zich hoofdzakelijk uit over een cirkel van 100 km.

De Nederlandse markt wordt daarbij ook regelmatig betreden en Wallonië is reeds lang geen onbekend terrein meer. Regelmatig duiken onze groen-witte firma kleuren ook veel verder op, meestal als gespecialiseerde onderaannemer, die betrokken wordt bij grootse projecten die minutieus en volgens een strak tijdschema dienen afgewerkt te worden.

Een wegenbouwbedrijf als Hoogmartens is niet alleen gebaat door moderne, performante machines en een vloot voertuigen, waarin constant en fors geïnvesteerd wordt, maar is ook gebaat door haar bekwame medewerkers, die ambitieus voor hun dagelijkse uitdaging staan.

Hoogmartens werkt inspirerend en veilig aan uw project mee: het laatste decennia wordt immers niet alleen gekenmerkt door een instroom van jonge en temperamentvolle krachten, die er gezwind durven invliegen zelfs al moet er meer en meer ’s nachts en in het weekend gewerkt worden. Ook op gebied van veiligheid, signalisatie en op vlak van een accuratere afwerking werd er pro-actief geïnvesteerd.

Deze goede cocktail van jong talent en de expertise van de reeds doorwinterde medewerkers, maken van Hoogmartens een performant bedrijf dat in de toekomst uw partner kan zijn bij het aanleggen en onderhouden van uw buiten infrastructuur: wegen, straten, pleinen en parkings.

Ons team

Tom Hoogmartens

Operationeel directeur

Stefan Hoogmartens

Algemeen directeur

Jeanne Aegten

Administratief directeur

Bart Soors

Afdelingshoofd bestrijking, kwaliteitsverantwoorde-
lijke bestrijkingen en puingranulaten, projectleider

Tim Gielen

Projectleider

Jaak Gorssen

Projectingenieur, calculator

Ben Gorssen

Aankoper

Tim van Es

Planner, dispatcher

Erik Vanderhallen

Hoofd signalisatie, preventieadviseur

Ria Vanderheijden

Verantwoordelijke personeel, polyvalent administratief bediende

Marcel Kempenaers

Verantwoordelijke wegverbredingsmachines en algemene projectondersteuning

Johan Aegten

Boekhouder

Benny Keupers

Verantwoordelijke werkplaats

Jo Dassen

Regio sales manager Nederland

Tom Cillen

Afdelingshoofd asfalt